Mesela ben gofreti direk ısırıp yemem. Katlarına ayırıp kademe kademe yemeyi severim.
Rulokat yerken de, bütün o ruloyu bi yandan elimle döndürüp bi yandan dişlerimle kemire kemire içerdeki kremaya kadar ulaşır ve büyük bi keyifle yerim:)
Hatta inanmassın çubuk krakerin bile önce daha az kıtır olan alt kısmını yerim. Sonra, dışardan bakanlar için kemirilmiş ve iğrenç görünümlü olan ama benim için kıtırlığın doruğu olan üst ve biraz daha yanık kısmını yerim.
Bide çocukken çok sık yapardım, şimdilerde azalttım. Çokoprens ve benzeri kremalı bisküvileri yerken önce üstündeki bisküviyi yiyip, sonra dişlerle kazımak suretiyle ortadaki kremasını hüpletirim:) Ama krema bittikten sonra kalan bisküvi parçasını genelde bitiremem, çünkü bütün heycanı kaçmış olur.
küçük bi uyarı: Duymuyorum sanıyosunuz ama ne dediğinizi duyuyorum. Manyak değilim, abur cubur yerken eğlenmeyi seviyorum sadece ^.^
işte tıpkı kremalı bir bisküvi gibi, ortasında tatil olan haftayı da tüketmeyi çok severim ben.
Ortadaki tatile ulaşmanın heycanıyla yaşarım pazartesiyi, salıyı. Sonra yavaş yavaş yerim çarşambayı.
Burda işin sırrı, haftasonuna sadece iki gün kaldığını düşünerek kalan kremasız bisküviyi de zevkle yemekte:)
Şimdi tatille, kremayla, bisküviyle kafan karışmadan buraya kadar gelebildiysen cevap ver sevgili okur.
Hiiiiç itiraz etme ben yapmam diye. Burda biz bizeyiz, kimseye gidip söyliycek halim yok sonuçta bu komik sırlarını :P Senin de böyle abuklukların var diimi? Biliyorum kesin var, hiç kafanı diğer tarafa çevirme:)
ve bu alkış da bütün itirafçılar için gelsin o zaman:)
Üç diyince herkes olduğu yerde zıplasın ki, bu fotoğrafı buraya koymamın da bi amacı olsun diimi :P
Hadi bakalım.
Sweat: Zara
Jean, Kolye: Koton
Ayakkabı: Kızkardeş hediyesi <3
Çanta: H&M
Saat: Guess
Gözlük: Zerouv
Fotoğraflar: Erman Manyaslı
Yorum Gönder